İçeriğe geç

Punch Nakışı Modülü Kaç Saat

Makine nakışı kaç saat sürer?

PROGRAMIN SÜRESİ VE İÇERİĞİ Ders süresi toplam 481 ders saatidir.

Basit nakış iğne teknikleri kaç saattir?

Bu branşta eğitim süresi 176 saattir.

El nakışları kursu kaç saat?

Bu dalın eğitim süresi 361 saattir. Öğrencilere geleneksel el nakışı tekniklerine uygun desenleri inceleyerek ve nakış için gerekli araçları hazırlayarak teknikleri uygulama bilgi ve becerisi kazandırır.

Tığ oyası modülü kaç saat?

PROGRAMIN SÜRESİ VE İÇERİĞİ Ders süresi toplam 328 ders saatidir. Eğitim kadrosu programın teorik ve pratik dönemlerini belirler.

Hazır gereçlerle yapılan nakışlar modülü kaç saat?

Bu dalda eğitim süresi 143 saattir. Hazır malzemelerden nakış tekniklerine uygun desenleri araştırıp hazırlamak, nakış için araç ve gereçleri hazırlamak ve hazır malzemelerden yapılan teknikleri uygulamak için bilgi ve beceri kazandırılır.

İğne oyası modülü kaç saat?

Programın amacıSektörün adıEl sanatlarıEtkinlik türüSüre146 saatBelgeSertifikaEğitimin nasıl sunulacağıSanat/el sanatları eğitimi6 satır daha

Epoksi modülü kaç saat?

Ürünün ilk temas süresi 8-12 saat iken, tam kuruma süresi ortalama 24 saattir, ancak bu süreler kabın genişliğine, kabın yüksekliğine ve ortam sıcaklığına göre değişmektedir.

Hurç dikimi modülü kaç saat?

Bu dalda eğitim süresi 61 saattir. Çeşitli kumaş ve modellerden kesilen dekoratif kılıflar ve saklama parçalarının dikime hazırlanması için bilgi ve beceri kazandıran bir programdır.

Kanaviçe modülü kaç saat?

MODÜL VE İÇERİĞİ Her modül için toplam öğrenme süresi 40 saattir.

El nakislari modulu kaç saat?

Ders programında günde en fazla 8 ders saati bulunmalıdır. Ders süresi toplam 361 ders saatidir.

Yorgan dikimi modülü kaç saat?

Abschlusszertifikat des Quilt-NähkursesQualifikationscodeTR0020221338Nationale BerufsklassifizierungskategorieHauptKreditwert6Programmdauer158 Stunden20 weitere Zeilen

Elde kurdele işi modülü kaç saat?

Bu dalın eğitim süresi 165 saattir. Bu programda çıraklara; Kurdele nakışı tekniklerine uygun desenleri araştırıp hazırlama, nakış için gerekli araçları hazırlama ve kurdele nakışı tekniklerini uygulama becerisi kazandırılır.

Astragan işi ve blonya iğnesi modülü kaç saat?

Programın amacıŞube adıEl sanatları ve zanaatlarProgram adıAstrakhan Çalışması ve Blonya İğnesiEtkinlik türüSüre159 saatBelgeMEB sertifikası6 satır daha

Pike dikimi modülü kaç saat?

Bu dalda eğitim süresi 117 saattir. Pike dikerken profesyonel hesaplamalar ve süslemeler yapmak ve parçaları tekniğe göre birleştirmek için bilgi ve beceri edinilir.

Elde tül işi modülü kaç saat?

Bu dalın eğitim süresi 360 saattir. Bu programda öğrencilere; Türk nakış tekniklerine uygun desenlerin araştırılması ve nakış araçlarının hazırlanması ile nakış tekniklerini uygulama bilgisi ve becerisi kazandırılmaktadır.

Makinede Çin İğnesi modeli kaç saat?

Programın amacıSektörün adıEl sanatlarıSüre248 saatBelgeMEB sertifikasıEğitim nasıl öğretiyorSanat/el sanatları eğitimiGenel eğitim amacıSanat/el sanatları eğitimi6 satır daha

Makine nakışı nedir?

MAKİNA NAKIŞ TEKNİKLERİ Bunlar keten kumaş üzerine renkli iplik veya ipekle yapılan nakışlardır. Farklı iğne teknikleri vardır ve bu teknikler gerektiğinde kullanılır.

Dikiş nakış kursunda neler yapılır?

Dikiş ve nakış kursunda neler yapılır? Yatak örtüleri, pikeler, yatak örtüleri, mutfak önlükleri, mutfak takımları, aplike örtüleri, masa örtüleri, runnerlar ve çeyiz setleri gibi aklınıza gelebilecek her türlü el yapımı ev tekstili ürünlerini hazırlıyoruz.

Sanayi makinesinde Türk nakışları deseni hazırlama modülü kaç saat?

“Endüstriyel makinelerde Türk nakış desenlerinin hazırlanması” ders planı (640) saat | .

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir